Lekkages

Vloeistof in de mond krijgen bij het dampen

Het is natuurlijk niet prettig wanneer je vloeistof in de mond krijgt wanneer je een hijs neemt aan de e-sigaret. Allereerst is het belangrijk om te melden dat een beetje vloeistof in de mond niet gevaarlijk is en geen problemen hoeft op te leveren. Het is alleen wel aan te raden om de mond een beetje te spoelen met water.

Wanneer er vloeistof in de mond terecht komt bij het hijsen aan de e-sigaret komt dit over het algemeen doordat de coil in de e-sigaret te vochtig is. Dit kan opgelost worden door de coil los te draaien binnenin de e-sigaret en deze een beetje af te deppen. Dep daarnaast ook goed het deel af dat in contact komt met het mondstuk. Wanneer dit niet helpt, kan het aan te raden zijn om een coil te plaatsen met een hogere weerstand. Vloeistof in de mond betekend namelijk dat niet alle vloeistof in de e-sigaret verdampt wordt en zich dus weer omzet van damp naar vloeistof op plaatsen waar dit niet hoort.

Een andere manier is om dit te voorkomen is het plaatsen van een mondstuk met een spiraaltje daarin verwerkt.

Werken deze oplossingen niet? Dan kan het ook zo zijn dat u een nieuwe coil moet plaatsen in de e-sigaret omdat deze niet naar behoren werkt.

Wat vind je van deze informatie?
[Total: 0 Average: 0]