Nicotineboosters

Om een Shake & Vape te maken heeft u nicotineboosters nodig, maar waarom?  Natuurlijk voor de dampers die graag met nicotine willen dampen, maar ook voor dampers die zonder nicotine willen dampen. De Shake & Vape heeft een dikkere structuur wat invloed heeft op de duurzaamheid van de coil, lees hier meer over. Een nicotinebooster verdunt de Shake & Vape, daarom raden wij aan om altijd een nicotinebooster aan uw Shake & Vape toe te voegen. De nicotinebooster is van zichzelf smakeloos.
Naast deze functie heeft de nicotinebooster nog een andere functie. Dit is namelijk het verminderen van de sterk geconcentreerde smaak van de Shake & Vape.

De verhoudingen van de nicotineboosters

De nicotinebooster wordt ook wel een base genoemd, deze bestaat uit PG, VG of een mix van beide basisstoffen. Lees hier meer over de base van de e-liquid. Zoals eerder vermeldt wordt de nicotinebooster gebruikt als verdunner, dit geldt ook voor Shake & Vape’s zonder nicotine. De nicotineboosters zijn namelijk verkrijgbaar met 0 mg, 3 mg, 6 mg, 12 mg en 18 mg. U kunt dus ook kiezen voor een nicotinebooster zonder nicotine, het verdunt de Shake & Vape en verminderd de sterk geconcentreerde smaak.

Wat vind je van deze informatie?
[Total: 1 Average: 5]