HEXA Vapor, POD systeem

HEXA Vape, een nieuwe manier van elektrisch roken

HEXA is nieuw en anders dan andere e-sigaretten. HEXA is er voor diegene die opzoek zijn naar een eenvoudig apparaat gemaakt voor comfort geoptimaliseerd voor smaak. Anders dan andere e-sigaretten maakt HEXA namelijk geen gebruik van losse coils en losse e-liquid. Wat de HEXA is en hoe deze wordt gebruikt, leggen we uit op deze pagina.

Anders dan andere e-sigaretten

HEXA is anders dan andere e-sigaretten. HEXA is namelijk niet hervulbaar en werkt met losse vooraf gevulde PODS met een ingebouwde coil (gloeispiraal). De coil in de HEXA is keramisch en biedt daardoor een zeer goede smaakervaring. Daarnaast zijn de vloeistoffen die gebruikt worden in de HEXA van hoge kwaliteit.

Hoe werkt de HEXA?

De HEXA maakt gebruik van een click en vape systeem. Hierdoor is deze e-sigaret zeer eenvoudig in gebruik. Het enige wat je hoeft te doen is de losse POD in de e-sigaret te klikken en je bent klaar voor gebruik. De HEXA maakt geen gebruik van een knop om de e-sigaret in te schakelen. Wanneer je een hijs neemt aan de HEXA doet deze het direct.

Navullingen (PODS) voor de HEXA

Bij de HEXA wordt altijd 1 POD meegeleverd met de smaak tabak. Echter zijn er momenteel 4 verschillende smaken beschikbaar voor de HEXA namelijk: Tobacco, Menthol, Blueberry en Tobacco Menthol. Deze zijn allemaal voorzien van het magnetische click & vape systeem. Enorm eenvoudig in gebruik dus. Koop hier uw eerste HEXA Vapor en een HEXA POD.

Wat vind je van deze informatie?
[Total: 9 Average: 3.2]