Verschillende E-liquid merken

Bij de zoektocht naar e-liquid ga je veel verschillende merken tegenkomen. Op deze pagina bespreken we de meest voorkomende merken in Nederland en België. Waar worden deze merken geproduceerd en waar kun je op letten bij de keuze voor een merk.

De grootste e-liquid merken op een rijtje

Onderstaand de grootste e-liquid merken op een rijtje weergegeven.

Millers Juice e-liquid

Waarschijnlijk het meest gebruikte e-liquid merk in Nederland is Millers Juice e-liquid. Millers Juice wordt geproduceerd in Nederland onder de strengste normen. Binnen Millers Juice worden vier verschillende lijnen beschreven, namelijk:

 1. Millers Juice Silverline e-liquid
  Millers Silverline is de basislijn van Millers Juice en is enkele jaren geleden samen met de Goldline op de Nederlandse markt geïntroduceerd. Millers Juice Silverline is de basis lijn e-liquid lijn van Millers. De smaken van Millers Silverline zijn over het algemeen standaard met één aroma per flesje. De verhouding PG en VG is 70/30. 
 2. Millers Juice Goldline e-liquid
  Millers Goldline is de eerste Premium lijn van het merk Millers en biedt een aantal karakteristieke smaken aan zoals Best Bam Budapest en El Tobacco Fuego. Deze smaken zijn veelal kruidig en bieden een mix tussen verschillende soorten fruit in combinatie met tabak. De verhouding PG en VG van deze lijn is 50/50.
 3. Millers Juice Chromeline e-liquid
  De Chromeline en de Platinumline zijn twee nieuwere lijnen van Millers Juice. De Chromeline richt zich voornamelijk op frisse fruitsmaken. Deze heeft een PG en VG verhouding van 50/50.
 4. Millers Juice Platinumline e-liquid
  In tegenstelling tot de Chromeline biedt de Platinumlijn ook een aantal zeer uitgebalanceerde tabaks maken. Daarnaast biedt de Platinumlijn ook een aantal goede menthol smaken. De Platinumlijn heeft een PG en VG van 50/50.
 

Dragon Vape e-liquid

Dragon Vape is een e-liquid merk met een hoger VG gehalte. Dit houdt in dat dit meer stroperiger is dan andere e-liquid merken. Dit merk heeft een VG percentage van 70% en een PG percentage van 30%. 

Dragon Vape wordt ook geproduceerd op Nederlandse bodem en is van uitstekende kwaliteit. Qua smaak biedt dit merk voornamelijk een aantal zoete smaken aan. 

Wat vind je van deze informatie?
[Total: 1 Average: 5]