All in one e-sigaretten

De All in one e-sigaret lijkt het meeste op een sigaret en is niet ingewikkeld. Deze bestaat uit verschillende onderdelen. Toch hoeft u niet, zoals bij andere e-sigaretten uw e-sigaret in te stellen. De All in one e-sigaret bestaat uit een driptip, tank, coil en de batterij. De batterij en de tank kunnen niet losgemaakt worden van elkaar. De All in one e-sigaret is voor zowel beginners als ervaren dampers een goede keuze. De All in one e-sigaret is ook geschikt voor mensen die van Mouth to lung naar Direct lung willen en hier rustig aan willen wennen. Heeft u hulp nodig bij uw keuze, neem hier dan gerust contact met ons op. 

Er zijn verschillende All in one e-sigaretten 

De Batterij

De batterij zorgt voor de opslag van energie, waardoor de e-liquid verdampt kan worden. De meeste All in one e-sigaretten hebben een batterij met een goed vermogen van 1500 mAh of hoger. Voor dampers die veel gebruik maken van hun e-sigaret gedurende de dag is dit ideaal. Lees hier meer over de batterij van een e-sigaret. 

De tank ( clearomizer)

In de tank, ook wel clearomizer of cartridge genoemd, wordt de e-liquid opgeslagen, voordat deze wordt verdampt. De meeste tank hebben een inhoud van 2ml, om deze tank te vullen moet  u de volgende stappen doorlopen. Draai eerst de drip tip eraf, vul uw e-sigaret via de zijkant van uw tank. Door u e-sigaret schuin te houden gaat het vullen makkelijker, let op de max streep. Ga hier nooit overheen, want dat heeft u kans dat uw e-sigaret gaat lekken. Laat het 5 tot 10 minuten intrekken en u kan uw e-sigaret gebruiken. Lees hier meer over over het eerste gebruik van uw e-sigaret.

De coil


Een coil (gloeidraad) en een lontje (wick) zorgen voor de verdamping van de vloeistof, wanneer de batterij wordt geactiveerd en de stroom wordt getransporteerd naar de coil. De verdamper verzorgt de weerstand; hoe lager de weerstand, des te heter de verdamper, des te meer damp er vrij komt. Al deze e-sigaretten bestaan uit één deel. Hierdoor hoef je geen rekening te houden met de installatie van losse onderdelen waardoor starten een stuk eenvoudiger wordt. Wilt u meer weten over de coil, klik dan hier.

Drip tip


De driptip wordt ook wel het mondstuk genoemd, dit is de top van de E-sigaret. De driptip kan in verschillende vormen en materialen voorkomen. U kunt zelf uitproberen welke het beste bij uw past. U kunt een driptip met spiraal gebruiken tegen het opspatten, kijk hier naar de verschillende driptips.

Past deze e-sigaret bij uw wensen, kijk dan hier voor uw eigen All in one e-sigaret.

Wat vind je van deze informatie?
[Total: 1 Average: 5]